Ben jij onze nieuwe communicatietijger(in)?

Reinoud Bliek

Kickstart Your Social Media is begin 2015 gestart en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot dé social media specialist. Onze core business bestaat uit het opzetten, onderhouden en boosten van social media accounts voor bedrijven, merken, netwerken, apps en events.

Om onze groeiende klantenkring te blijven verrassen, zijn wij op zoek naar een echte communicatietijger(in). Qua profiel denken wij aan een HBO-stagiair , studierichting communicatie en/of marketing, die in augustus/september start en na afloop van deze stage ons blijft versterken in de vorm van een bijbaan.

Jij past bij ons als je:

  • Punctueel en nauwkeurig werkt;
  • Proactieve houding heeft;
  • Creatieve geest hebt;
  • Over een méér dan goede dosis inlevingsvermogen beschikt;
  • Leergierig bent;
  • Out-of-the-box denkt;
  • Kansen ziet en hier ook naar handelt;
  • Social media ademt!

Heb je nog geen (gebruikers)ervaring met LinkedIn, Twitter en/of Facebook? Dan heeft solliciteren weinig nut. Kennis van Instagram is een pré.

Wie ben jij nog meer?

Je hebt al enige ervaring op het gebied van communicatie en social Media en wilt graag meebouwen aan onze jonge organisatie. Je bent creatief, hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over uitstekend Nederlands taalgebruik. Je neemt het voortouw, komt proactief met ideeën en zorgt dat ‘the job’ wordt gedaan. Persoonlijkheid en levensenergie zijn cruciaal. Leeftijd, ervaring en achtergrond is aanvullend.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een ondernemende rol binnen een snel groeiende organisatie. Een rol waarin je verantwoordelijkheid krijgt en jezelf volop kunt ontwikkelen tot een échte social media expert. Je werkt op afwisselende projecten voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Dit doe je samen met een hecht team bestaande uit professionals die weten hoe je succes moet vieren :)!

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar: info@kysm.nl en een overzicht van jouw social media accounts! Mocht je interesse hebben maar net een andere studie volgen, een stageperiode die afwijkt of ons op een andere manier willen overtuigen, aarzel dan niet om ons toch te benaderen.

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken