Bied als Ondernemersvereniging toegevoegde waarde aan jouw leden

Reinoud Bliek

Ieder jaar is het weer een uitdaging voor heel veel Ondernemersverenigingen om de leden naar de ALV te trekken. Op deze Algemene Leden Vergadering wordt dan teruggeblikt op het afgelopen jaar en tevens vooruitgekeken. Wij worden dikwijls uitgenodigd als ‘lokkertje’ waar de ondernemer wél tijd voor wilt vrijmaken (ja, sorry echt waar :), social media blijft een hot item). Door ons verhaal heb je als ondernemer in korte tijd (45 tot 60 minuten) veel meer geleerd over het effectief inzetten van social media dan als je dat zelf had moeten uitzoeken. Wij hebben namelijk een enorme hoeveelheid kennis, inzichten en ervaringen opgedaan bij honderden ondernemingen in Nederland. Dit waren zowel de corporates, het MKB als de zelfstandigen (actief als zzp’er, interimmer of freelancer).

Dus wil je als ondernemersvereniging meer toegevoegde waarde bieden aan jouw leden? Dan biedt deze combinatiedeal, exclusief voor ondernemersvereniging samengesteld, uitkomst!

1. Wij geven een presentatie van ongeveer 45 tot 60 minuten en deze gaat dan over:

  • Hoe kan ik mijzelf en mijn bedrijf het beste profileren via social media?
  • Hoe zorg ik er voor dat ik mijn vindbaarheid in de Google zoekresultaten ga verbeteren?
  • Hoe start ik niet alleen met social media maar houd ik het daarna ook vol?
  • Hoe creëer ik voldoende content en hoe plan ik deze in voor de komende tijd?
  • Hoe kan ik mijn doelgroep vinden en in beeld komen?
  • Hoe activeer ik verwijzers die mij aan nieuwe leads kunnen helpen?
  • En nog veel meer!

2. Daarna stellen wij 30 licenties beschikbaar van onze Online LinkedIn training voor de aanwezigen! Normaal kost dat € 90,- per licentie maar in deze combinatiedeal bieden wij dat aan voor slechts € 1.000,- (excl. BTW en reiskosten). Extra licenties zijn dan volgens onze staffelkorting nog maar € 20,- per stuk.

Check vandaag nog de beschikbaarheid van onze sprekers door ons een e-mail te sturen onder vermelding van “combinatiedeal”!

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken