Kickstart Your Social Media B.V. een feit!

Reinoud Bliek

Vincent Smit en Reinoud Bliek hebben Kickstart Your Social Media B.V. (KYSM) opgericht. Het Social Media bureau KYSM voorziet het MKB in de behoeften om aanwezig te zijn op Social Media en meer traffic naar de website te krijgen. De motivatie voor dit concept is ontstaan doordat beide ondernemers vanuit hun huidige business in toenemende mate deze vraag kregen voorgespiegeld.

Initiatiefnemer Vincent Smit vertelt: “Voorheen trainde ik veel bedrijven op dit gebied. Met KYSM nemen wij de Social Media activiteiten juist voor het grootste deel over. Positieve reacties krijgen wij eveneens met de parallel die wij met onze termen naar de garage maken. Deze kwinkslag helpt om onze meerwaarde duidelijk te maken. Zo starten wij altijd met een APK-beurt, een Kickstartsessie en het Rijklaar maken voordat wij echt kunnen gaan rijden en racen!”

Mede-initiatiefnemer Reinoud Bliek vult aan: “Want om écht succesvol te zijn via Social Media is veel meer nodig dan men denkt. Social Media marketing bestaat met name uit specialistische kennis en héél véél repeterende activiteiten. Laten wij dit proces nou helemaal hebben doorontwikkeld! Bovendien hebben wij voor bedrijven een tool ontwikkeld zodat zij zelf inzicht kunnen krijgen in hoe goed (of hoe slecht:)) zij presteren op dit gebied en of ze ons dus wel nodig hebben. Deze tool kan men vinden op: analysesocialmedia.nl

KYSM was vanaf begin van dit jaar actief als concept van de twee bedrijven van de initiatiefnemers.

Voor meer informatie over KYSM: kickstartyoursocialmedia.nl (deze website)

Voor gratis advies vul je de korte test in op: analysesocialmedia.nl

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken