KYSM-Bootcamp

Reinoud Bliek

Met Kickstart Your Social Media nemen wij de social media voor het grootste gedeelte uit handen. Echter, er zijn ook bedrijven en organisaties die dit graag zelf willen uitvoeren. Hen begeleiden wij ook, waarbij wij samen een strategie ontwikkelen en samen bepalen wanneer we de voortgang te bespreken.

Daarom hebben wij de Kickstart Bootcamp ontwikkeld die als vliegende start dient om het maximale voor jouw bedrijf uit social media te halen. Hierbij zorgen wij dat jij, op basis van onze ervaringen, inzichten en bewezen aanpak, alle ins en outs meekrijgt om jouw zakelijke social media optimaal te laten renderen. Dit doen wij in een groep van maximaal 12 personen. Uit ervaring levert dat een goede dynamiek op en is er genoeg ruimte voor 1-op-1 advies.

Wij zijn doeners! Je hoeft dus geen open deuren of hoorcolleges te verwachten waarin wij vertellen hoe fantastisch social media wel niet is, hoeveel gebruikers er zijn op welke social media platform, waar social media aan kan bijdragen etcetera (al mag je dat natuurlijk wel vragen 🙂 )

Wat mag je wel verwachten?

Aan het einde van de Bootcamp weet je hoe je een social media strategie ontwikkelt en heb je dat ook gedaan voor jouw business + alle onderliggende activiteiten, heb je een social media plan, zijn al jouw zakelijke social media profielen klaar voor gebruik en heb je een contentstrategie met een contentkalender t/m het einde van het jaar. Bovendien weet je hoe je zelfstandig social media campagnes opzet, beheert en uitvoert. Tot slot geven wij je inzichten in de meest nuttige tools en leer je hoe je het effect/resultaat van social media en specifieke campagnes meet.

Programma:

  • Waar sta je met jouw social media?
  • Hoe ontwikkel je een social media strategie?
  • Welke social media activiteiten zijn er allemaal mogelijk en welke zijn van toepassing op jou?
  • Hoe claim en optimaliseer je jouw social media accounts?
  • Hoe kan je jouw bedrijfsnaam en werkzaamheden online monitoren?
  • Hoe stel je een contentstrategie en –kalender op?
  • Hoe zet je een social media campagne op?
  • Wat zijn relevante Key Performance Indicatoren (KPI’s) en hoe meet je de resultaten?
  • En nog veel meer…!

De KYSM-bootcamp wordt begeleid door Reinoud Bliek en Vincent Smit, founders van Kickstart Your Social Media en actief als ondernemer op dit vakgebied sinds 2008. De KYSM-bootcamp is uitermate geschikt voor marketing en/of communicatie professionals, zowel op directie/management als uitvoerend niveau. Het kan daarom nuttig zijn om met z’n tweeën te komen, daarbij hebben wij rekening gehouden met de investering.

Locatie: Midden-Nederland
Datum: donderdag 5 en donderdag 12 juli
Investering: per deelnemer € 1.395 excl. btw (2e persoon van hetzelfde bedrijf slechts € 795,-excl. btw)

Heb je interesse? Meld je dan aan via: reinoud@kysm.nl
Interesse maar de datum past je niet? Laat het ons ook weten!

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken