KYSM en de KPN Business Partner Organisatie slaan de handen ineen!

Reinoud Bliek

Het social media bureau Kickstart Your Social Media (KYSM) is opgenomen in het nieuwe Business Development programma van de KPN Business Organisatie. De samenwerking komt voort uit succesvol afgeronde projecten en campagnes die KYSM de laatste jaren voor de KPN Business Partner Organisatie heeft uitgevoerd. Met deze stap wordt de intensivering van de huidige samenwerking bevestigd.

Het Business Development programma a is een nieuw onderdeel van de KPN Business Partner Organisatie om haar business partners te helpen groeiambities te realiseren en te versnellen op specifieke expertisegebieden. Er wordt de komende periode gestart met een zestal speciaal geselecteerde modules die allen hun specifieke voordelen hebben. Een van deze modules is social media welke door KYSM, in samenwerking met de KPN Business Partner Organisatie, is vormgegeven.

KYSM is een bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten, optimaliseren, beheren en boosten van zakelijke social media accounts. Het onderscheidende concept, gekenmerkt door de termen uit de automotive branche, staat bekend om haar proactieve aanpak in de B2B markt. Daarom gebruiken zij functietitels als Garagehouder, Werkplaatschef en Monteur en hebben zij het over een APK beurt in plaats van een social media scan.  Dagelijks zijn zij actief met honderden social media accounts voor verschillende bedrijven door heel Nederland, die KYSM beschouwen als de smeerolie voor hun social media apparaat.  Met de bekende online test AnalyseSocialMedia.nl bieden zij bedrijven kosteloos inzicht in waar zij staan met hun social media accounts.

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken