Social Media doe je er niet bij…

Reinoud Bliek

De afgelopen 6 maanden hebben wij ons te gekke Social Media concept doorontwikkeld tot waar het nu staat. En dat dan met de ervaring bij honderden bedrijven en duizenden accounts, sinds 2008. Door het finetunen van onze business maar juist ook door een haarfijne analyse van ons speelveld te maken, weten wij namelijk precies wat wel en niet werkt.

Er zijn bedrijven die ook Social Media (gedeeltelijk)  uit handen nemen.  Vaak is dat een internet- of mediabureau die Social Media er eventjes bij doet… Maar Social Media is een expertise!! Dat doe je er niet bij. In ieder geval niet als je er écht werk van wilt maken. Door onze ervaring beschikken wij over talloze tactieken en slimmigheden om echt het onderscheid te maken. En geloof me, dat gaat echt niet allemaal geautomatiseerd! Net als het aangaan van de conversatie, daar waar je het verschil kan maken. En, hoe pragmatisch wij ook zijn, een strategie is ook best handig.

Om je tegemoet te komen en te zien hoe wij werken hebben wij een leuke eerste stap bedacht: “Zet jouw social media accounts op de brug”

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken