Social Media Summer Bootcamp

Reinoud Bliek

De zomerperiode staat alweer voor de deur. Wij zijn benieuwd hoe jij deze periode gaat invullen! Ga je er even helemaal uit of kies je er wellicht voor om juist aan het bedrijf (of een specifiek onderdeel) hiervan te werken? Op social media gebied spijkeren wij je graag weer helemaal bij! Wij gaan namelijk net als vorig jaar een zomerse social media bootcamp houden! In twee dagen leren wij je alles over social media en geven wij je unieke tips op basis van onze ervaringen en inzichten die wij sinds 2008 voor honderden bedrijven hebben verkregen.

Wij zijn doeners! Je hoeft dus geen open deuren of hoorcolleges te verwachten waarin wij vertellen hoe fantastisch social media wel niet is, hoeveel gebruikers er zijn op welke social media platform, waar social media aan kan bijdragen etcetera (al mag je dat natuurlijk wel vragen 🙂 )

Wat mag je verwachten?

Aan het einde van de Bootcamp weet je hoe je een social media strategie ontwikkelt en heb je dat ook gedaan voor jouw business + alle onderliggende activiteiten, heb je een social media plan, zijn al jouw zakelijke social media profielen klaar voor gebruik en heb je een contentstrategie met een contentkalender t/m het einde van het jaar. Bovendien weet je hoe je zelfstandig social media campagnes opzet, beheert en uitvoert. Tot slot geven wij je inzichten in de meest nuttige tools en leer je hoe je het effect/resultaat van social media en specifieke campagnes meet.

Programma:

Dag 1 – Strategie & Creatie
– Hoe ontwikkel je een social media strategie?
– Hoe claim en optimaliseer je jouw social media accounts?
– Hoe stel je een contentstrategie en –kalender op?

Dag 2 – Activatie
– Welke social media activiteiten zijn er allemaal mogelijk en welke zijn van toepassing op jouw organisatie?
– Hoe zet je een social media campagne op?
– Wat zijn relevante Key Performance Indicatoren (KPI’s) en hoe meet je de resultaten?

Datum: donderdag 4 en donderdag 11 juli
Locatie: Alkmaar
Investering: voor 2 dagen in totaal € 995,- excl. BTW per persoon
(2e persoon van hetzelfde bedrijf slechts 595, excl. BTW per persoon)

Heb je interesse, vragen of wil je deelnemen maar past de datum niet? Mail even: reinoud@kysm.nl

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken