Zomeractie: Zet jouw social media accounts op de brug

Vincent Smit

Wij snappen het wel. Je hebt het heel druk met jouw werk, door de vakantie heeft het werk zich lekker opgestapeld en dan krijgen de social media accounts natuurlijk wat minder de aandacht. Dan vallen ze stil of volg je bijvoorbeeld nog twitteraars die al een jaar niet meer hebben getwitterd…

Tijd voor actie! Althans, je wil ongetwijfeld weten hoe goed het met jouw social media gaat maar de tijd vinden om er ook wat mee te doen is nu even lastig. Herkenbaar, want wij zien het iedere dag bij onze opdrachtgevers!

Zet daarom jouw social media accounts vandaag nog op de brug en laat de olie even verversen! Tot 1 september 2015 krijg je namelijk voor een sterk gereduceerd tarief een APK beurt (social media scan), een kort advies om verbeteringen door te voeren en houden wij een clean-up van jouw social media accounts. Dan omsingelen we gelijk ook even jouw doelgroep. Zoals je hebt gemerkt maken wij graag de parallel naar de auto-branche om duidelijker en eenvoudiger uit te leggen wat wij bedoelen. Typisch Kickstart Your Social Media: simpel maar heel doeltreffend!

Zomeractie: van € 350,- voor € 150,-!

Comments
 • Roel
  Beantwoorden

  Hallo Vincent,

  Lijkt me vooruitlopend op alle zaken goed om hiermee te beginnen. Op de valreep meld ik me aan voor ‘groot onderhoud’.
  Clean-up is denk ik niet het grootste werk met onze participatie. Het gaat mij vooral om het tweede deal ‘omsingelen van de doelgroep’ en activatie daarvan. Valt dat binnen de scope van deze aanbieding?

  Hoor het graag, groeten,

  Roel

Reageren? Dat kan!

Typ en druk op Enter om te zoeken