Social media tools

Social media tools zijn onmisbaar om de activiteiten werkbaar te houden. Wij hebben ervaring met alle tools en weten dus precies welke tools voor jouw het meest geschikt zijn. Bedenk wel goed dat alleen een tool nooit de oplossing is.

Afhankelijk van het budget en capaciteit (menskracht binnen jouw organisatie) kan het zelf een gratis tool zijn. Wij richten deze echter ook in en ontwikkelen continu door om nieuwe mogelijkheden voor onze klanten aan te reiken. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld webcare tools om acquisitie te plegen in plaats van alleen maar de eigen merknaam te monitoren en beschermen.

negotiation-200

Omdat wij de beste tools gebruiken voor een groot aantal klanten die hun social media bij ons uitbesteden, kunnen wij deze met een aantrekkelijke prijs aanbieden. Ook al in de Lite versie kost dit maar € 50,- per maand. Als je deze tools los aanschaft ben je het tienvoudige kwijt!

customer-200

Dus bepaar tijd door onze tools in te zetten om content te delen, het bereik te vergroten (nieuwe fans en volgers aantrekken), campagnes te voeren, de doelgroep te vinden en meer!

feedback-200

Direct aanvragen?

Wij helpen je graag op weg!

Kickstart Your Social Media B.V.

info@kickstartyoursocialmedia.nl
Van der Kaaijstraat 64, Easy Offices
1815 VM ALKMAAR
Telefoon: 072 – 750 1942
KVK-nummer: 63810638
IBAN: NL61INGB0006899017

    Typ en druk op Enter om te zoeken