Social media uitbesteden

Onze ervaring leert dat veel bedrijven er bij gebaat zijn om een groot deel van de werkzaamheden in de social media aan ons uit te besteden. Wij doen dat niet alleen sneller en beter maar wij blijven het ook volhouden!

Wij zijn het verlengstuk van jouw marketingafdeling dat structureel zorgt voor een betere online zichtbaarheid, want succesvol zijn via social media is écht een expertise. Wij hebben ervaring met alle tools en weten precies welke tactieken en technieken werken om een optimaal resultaat te behalen.

Creatieve content, het op juiste manier vertellen van jouw verhaal, is een prima begin en daar helpen wij je bij. Naast het zenden gaan wij ook heel gericht de online conversatie aan. Wij monitoren continu alle social media kanalen, zodat wij precies weten wat er speelt en welke thema’s en accounts voor jou kansrijk zijn.

solution-web

Waarom Kickstart Your Social Media?

  • 100% focus op de social media, met recht de social media expert
  • Beter, goedkoper en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • Ervaring met meer dan 500 social media accounts (wij hebben het dus vaker goed en mis zien gaan….)
  • Slimme tactieken waardoor wij betere resultaten halen, CTR (Click Through Ratio) vam 15-60%
goal-web

Wij werken alleen met jaartrajecten zonder opstartkosten. We geven 100% commitment om het samen een jaar lang uit te voeren. Wij vragen jouw vertrouwen en inzet om er ook een succes van te maken!

Voordat wij starten maken wij een ijkpunt. In deze social media scan maken wij een overzicht hoe wij de social media accounts hebben aangetroffen. Daarna bepalen wij samen via ons unieke Kickstartplan welke strategie het beste past bij de gewenste doelen en resultaten. Met aangemaakte en geoptimaliseerde accounts gaan wij dagelijks aan de slag, vallen nooit meer stil en gaan periodiek en proactief aan de slag om zichtbaar te worden (voor de doelgroep).

Eerst vrijblijvend een indruk krijgen over de kosten en resultaten? Neem dan zeker contact met ons op!

advertising2-2

Meer weten over onze aanpak?

Wij helpen je graag op weg!

Kickstart Your Social Media B.V.

info@kickstartyoursocialmedia.nl
Van der Kaaijstraat 64, Easy Offices
1815 VM ALKMAAR
Telefoon: 072 – 750 1942
KVK-nummer: 63810638
IBAN: NL61INGB0006899017

Typ en druk op Enter om te zoeken