Social media uitbesteden

Onze ervaring leert dat veel bedrijven er bij gebaat zijn om een groot deel van de werkzaamheden in de social media aan ons uit te besteden. Wij doen dat niet alleen sneller en beter maar wij blijven het ook volhouden!

Wij zijn het verlengstuk van jouw marketingafdeling dat structureel zorgt voor een betere online zichtbaarheid, want succesvol zijn via social media is écht een expertise. Wij hebben ervaring met alle tools en weten precies welke tactieken en technieken werken om een optimaal resultaat te behalen.

Creatieve content, het op juiste manier vertellen van jouw verhaal, is een prima begin en daar helpen wij je bij. Naast het zenden gaan wij ook heel gericht de online conversatie aan. Wij monitoren continu alle social media kanalen, zodat wij precies weten wat er speelt en welke thema’s en accounts voor jou kansrijk zijn.

solution-web

Een aantal belangrijke redenen om het aan ons uit te besteden?

  • Wij richten ons 100% op de social media en jouw organisatie op haar eigen core business!
  • Wij zijn goedkoper dan een eigen medewerker, wij gaan niet op vakantie en wij nemen ook geen ontslag
  • Wij hebben veel meer vooruitschrijdend inzicht. Wij hebben het vaker goed en mis zien gaan dan een doorsnee medewerker/gebruiker
  • Via tools werken wij super efficient waardoor wij meer kunnen bereiken in minder tijd
  • Wij kennen effectieve tactieken waardoor wij betere resultaten halen. Soms halen wij een CTR (Click Through Ratio) van meer dan 30%!
goal-web

Wij werken alleen met jaartrajecten zonder opstartkosten. We geven 100% commitment om het samen een jaar lang uit te voeren. Wij vragen jouw vertrouwen en inzet om er ook een succes van te maken!

Voordat wij starten maken wij een ijkpunt. In deze social media scan maken wij een overzicht hoe wij de social media accounts hebben aangetroffen. Daarna bepalen wij samen via ons unieke Kickstartplan welke strategie het beste past bij de gewenste doelen en resultaten. Met aangemaakte en geoptimaliseerde accounts gaan wij dagelijks aan de slag, vallen nooit meer stil en gaan periodiek en proactief aan de slag om zichtbaar te worden (voor de doelgroep).

advertising2-2

Meer weten over onze aanpak?

Wij helpen je graag op weg!

Kickstart Your Social Media B.V.

info@kickstartyoursocialmedia.nl
Van der Kaaijstraat 64, Easy Offices
1815 VM ALKMAAR
Telefoon: 072 – 750 1942
KVK-nummer: 63810638
IBAN: NL61INGB0006899017

Typ en druk op Enter om te zoeken